Κυρα - Μαρτίκα Σαγοναρχίδου:

Μάγκες γούσταρα τρελλά να πούμε δηλαδή εκεί στο τζακούζι με τα γκομενάκια την καταβρήκα, ρε σεις ο τύπος δηλαδή είναι γκάου μπίου έτσι; Η αγαπημένη μου ατάκα είναι εκεί που λέει ο Γκούγκενχαϊμ "Μιλτοοοοοο" μιλάμε έλιωσα έτσι; Οσο για αυτούς που γράψαν το κόμικ τι να πω; Τέτοιο μεστό κωλαρίνι είχε κι ο μακαρίτης και τώρα η ντομάτα έχει πάει 3,20 το κιλοαμπέρ. Κόκκινος χρυσός!

 

 

Ένας τύπος που σίγουρα δεν είναι αυτός που νομίζετε:

Δεν είμαι εγώ, με έχετε μπερδέψει με κάποιον άλλο.

Η αγαπημένη του ατάκα είναι μια που λέει στη σελίδα 34 αλλά όχι αυτή που νομίζετε.

 

 

Λεοπόλδος Ντεγκραντέ ο 12ος:

Ήτο μια εξαιρέτου ποιότητος ιστορία. Ένας σύγχρονος μύθος, μια ελεγεία πάνω στη σχέση σημαίνοντος και σημαινόμενου και τη σχεδόν ερωτική έλξη του συναισθήματισμού με τον φονταμενταλισμό, πάντα σε αντιδιαστολή με τα φουντούνια, τα αλυσοπρίονα και άλλα 4 πράγματα.

Βρήκα αυτή την αλληγορία "φύση ενάντια στη φύση" που ενσαρκώνεται από το δίπτυχο Μίλτος και Γκούγκενχαϊμ (άλλοστε γκούγκενχαϊμ στα Σανσκριτικά σημαίνει "κάνιστρο" κι αυτό δεν είναι τυχαίο) τόσο εύστοχο όσο θα ήθελε ο Albert Camus να ήταν ο "Ρινόκερος" του Ιονέσκο.

Η Αγαπημένη μου φράση είναι "Ντιναμίτο μπαταμπούμ γιούπι! Κατάφερα!" από το "Το κρυολόγημα του Λούκυ Λουκ"

 

Τάκης ο μουγκός:

 

Σπύρος Βαβαγιάννης (απλή συνωνυμία)

Πραγματικά ένα αριστούργημα της 9ης τέχνης, αυτή η δουλειά θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Απορώ πως τα γεράκια του χόλυγουντ δεν έχουν γραπώσει ακόμα αυτό το μεγαλειώδες κόμικ να το κάνουν ένα ακόμα μπλοκμπάστερ.

Κάθε σελίδα του "φωτογράφου" είναι ένας μικρός οργασμός, προσφέρει στο μάτι τέτοια ευχαρίστιση που θέλεις να το ξεριζώσεις για να μη δει ποτέ τίποτα άλλο. Προσωπικά διαβάζω τον φωτογράφο 4 φορές την ημέρα και κάθε φορά αγοράζω καινούργιο τεύχος (έτσι είναι το σωστό, αλλιώς είναι πειρατεία και η πειρατεία σκοτώνει). Έτσι να κάνετε κι εσείς

Αγαπημένη μου ατάκα είναι το ανέκδοτο με το μινόταυρο και τον κουραμπιέ το οποίο το γνωρίζουν μόνο οι δημιουργοί του κόμικ...όχι πως τους ξέρω, αλλά φαντάζομαι.

ΓΑΛΕΡΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 9

ΒΑΒΕΛ

ATHENS VOICE

EΞΟΔΟΣ

COMICART.GR

COSMOPOLITAN !!!

 

H ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ